Hristina Acovska

Tetovo, Македония

3023 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    45408 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, Македония

3023 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    45408 Viewers

Термины Hristina Acovska

смути од ананас

Напитки; Фруктовые напитки

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Напитки; Вино

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Кулинарное искусство; Приготовление пищи

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Followers(0) Посмотреть все

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.