alex sk

Skopje, Македония

Spell check

53 Термины    3 Глоссарии    0 Followers    29544 Viewers

alex sk

Skopje, Македония

Spell check

53 Термины    3 Глоссарии    0 Followers    29544 Viewers

Термины alex sk

Упија

Путешествия; Туристические достопримечательности

Упија е чешма во центарот на селото Галичник. Изградена е во 30-тите години на 20-тиот век од Доктор Глигор Муратовски, како посвета на неговите родители. Упија е многу повеќе ...

Upija

Путешествия; Туристические достопримечательности

Upija is drinking water fountain in the middle of Galichnik Build in the thirties of the twentieth century by Doctor Gligor Muratovski, as a dedication to his parents. Upija ...

Смрека

Окружающая среда; Биологическое разнообразие

Смреката (лат: Juniperus)е четинарско растение. На планината Бистра најчеста е модрата смрека. Се користи во фармацевската индустрија, како чај, дури и за природно боење на ...

Followers(0) Посмотреть все

alex sk doesn't have any followers yet.

Following(0) Посмотреть все

alex sk is not following any users.