Sofija Krnceska

Prilep, Македония

2 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    9660 Viewers

Sofija Krnceska

Prilep, Македония

2 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    9660 Viewers

Термины Sofija Krnceska

право на пристап

Программное обеспечение; CRM-приложения

Посебно право доделено на корисникот за деловен објект. Основни примери се читај, пишувај, прикачи, избриши, сподели и ...

сметка

Программное обеспечение; CRM-приложения

Компанија што деловно соработува со вашата организација.

Followers(0) Посмотреть все

Sofija Krnceska doesn't have any followers yet.

Following(0) Посмотреть все

Sofija Krnceska is not following any users.