Gisela Belli

Tirana, Албания

27 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    28808 Viewers

Gisela Belli

Tirana, Албания

27 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    28808 Viewers

Термины Gisela Belli

Litosfera

Биология; Клеточная биология

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

Биология; Биотехнологии

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

Биология; Биотехнологии

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

Followers(0) Посмотреть все

Gisela Belli doesn't have any followers yet.

Following(0) Посмотреть все

Gisela Belli is not following any users.