Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    29826 Viewers

Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 Термины    0 Глоссарии    0 Followers    29826 Viewers

Термины Edita Llalloshi

mbajtja e puntorëve

Деловые услуги; Трудовые ресурсы

politikat organizative dhe praktikat e dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të punonjësve, dhe për të krijuar një mjedis që inkurajon punonjësit të mbesin të ...

kalendari i burimeve

Деловые услуги; Управление проектами

Një kalendar i ditëve të punës dhe ditëve të mospunës që përcakton ato data në të cilat çdo burim specifik është i papunë ose mund të jetë aktiv.  Zakonisht përcakton pushimet e ...

grafiku i paretos

Деловые услуги; Трудовые ресурсы

Një grafik bar përdorur për të ranguar sipas rëndësis së informacioneve të tillë si shkaqet apo arsyet për probleme të veçanta në mënyrë që mund të krijohen masat për përmirësimin ...

Followers(0) Посмотреть все

Edita Llalloshi doesn't have any followers yet.

Following(0) Посмотреть все

Edita Llalloshi is not following any users.